loading...
فانلی | بزرگترین سایت تفریحی و سرگرمی
Admin بازدید : 171 سه شنبه 27 اسفند 1392 نظرات (0)

روش سرخ کردن ماهی شب عید نوروز 1393

 

این دو روش ساده در سرخ کردن ماهی شب عید طعم زیادی به ماهی اضافه میکند .

مواد لازم:

آرد  یک پیمانه
پاپریکا  و زردچوبه  از هر کدام نصف چایخوری
 پودر سیر  نصف قاشق غذاخوری
 نمک و فلفل  به میزان لازم

 

طرز تهیه:
بعداز شستن فطعات ماهی انها را با دستمال خشک کنید(pat dry).مواد لازم را با هم ترکیب کرده کناربگذارید. روغن را در ماهیتابه داغ کنید هر فطعه ماهی را در ترکیب ارد زده و در حالی که  یک گوشه ان راگرفته اید یکی دو ضربه به ان بزنید تا ارد اضافی بریزد و بلافاصله در روغن قرار دهید،ماهیها را یکباره از قبل اردی نکنید چون حالت خمیری پیدا میکند. به این ترتیب تمام قطعات ماهی را روی حرارت متوسط سرخ کنید.

 

روش دوم :
در حدود یک قاشق چایخوری  زعفران را در یک قاشق غذاخوری آبجوش حل کرده و به نصف لیوان آبلیمو اضافه کنید و اگر پودر سیر و پاپریکا در دسترس ندارید ماهی را فقط در ترکیب آرد و نمک و فلفل زده و در روغن سرخ کنید و بعد از خارج کردن از ماهیتابه در حالی که هنوز داغ است با قاشق کمی از ترکیب آبلیمو و زعفران را روی آن بدهید ماهی طعم و رنگ دلپذیری پیدا خواهد کرد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
سرگرمی,طنز,اخبار,گالری تصاویر,بیوگرافی,دانلود,خانواده,مد و زیبایی,فناوری,ورزشی,و...
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 1549
  • کل نظرات : 83
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 80
  • آی پی امروز : 247
  • آی پی دیروز : 363
  • بازدید امروز : 1,102
  • باردید دیروز : 2,606
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 6
  • بازدید هفته : 3,708
  • بازدید ماه : 9,058
  • بازدید سال : 61,314
  • بازدید کلی : 2,095,844